Beschrijving

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING KUNNEN WIJ HELAAS GEEN AFSPRAKEN VOOR BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN!

TE KOOP:	Oosterzijweg 1 Limmen  
Vraagprijs:	 €  189.000,-      Verkoop bij inschrijving

Starters opgelet! Twee rechterhanden, wat vrije tijd, creativiteit en …. ach wat handige vrienden komen ook altijd van pas. Schrik jij niet van een flink project?  
Dan hebben wij voor jou de ideale woning gevonden. Landelijk en rustig gelegen ligt deze pittoreske woning op de Oosterzijweg 1 in Limmen.
Deze woning is toe aan een grote metamorfose, dus ideaal voor iemand met twee rechterhanden.  Denk hierbij aan isoleren, creëren van openslaande deuren en of een nieuwe keuken, nieuwe vloeren, frisse kleuren op de wanden, een nieuwe badkamer.. Met liefde en aandacht tover je iedere ruimte om tot een fijne warme thuisplek waarin iedereen zich goed voelt. Kom jij de klus klaren? Neem dan snel contact met ons op! 

Aan de voorzijde van de woning is een strook grond welke is gelegen op het zuiden en bij de woning behoort. Hier kun je een zitje creëren en genieten van het zonnetje.

Indeling

Je komt binnen in de entree/hal, hier is de toegang naar de badkamer. De badkamer is voorzien van douche en toilet. De knusse woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en heeft een vaste kast. Aan de achterzijde is de gesloten keuken. Op de begane grond is een slaapkamer. De open trap in de keuken brengt je naar de 1e verdieping.

Eerste verdieping

Op deze verdieping zijn 2 slaapkamers en er is een bergruimte. De grootste slaapkamer op deze verdieping is voorzien van dakkapel en opbergruimte.

Bijzonderheden

•	Inhoud 242,22 m3
•	Woonoppervlakte 51,9 m2
•	Landelijk gelegen aan rustige weg
•	Klus woning met potentie
•	Grotendeels dubbelglas
•	Energielabel G

Verkoop bij inschrijving : Sluiting Woensdag 7 april 2021 12.00 uur
Project Notaris H.J. Notariaat

Kenmerken