Links

Pararius - Huurwoningen en Koopwoningen

Op Pararius kunt u geheel gratis alle huurwoningen in Nederland bekijken en daar (onbeperkt) op reageren. U treft bij ons huuraanbod dat rechtstreeks door professionele verhuurmakelaars op onze website wordt geplaatst en niet, of pas veel later, te vinden is op andere sites met huurwoningen. Pararius is onafhankelijke en biedt huuraanbod direct afkomstig van huurwoning makelaars, bemiddelaars, beheerders, beleggers, ontwikkelaars en woningcorporaties uit heel Nederland.

NoordHollandse1816, mijn polissen

De uitkomsten van het jaarlijkse Adfiz Kwaliteitsonderzoek dat sinds 2001 onder verzekeraars wordt gehouden, spreken duidelijke taal. Nh1816 Verzekeringen scoort in alle onderzoeken buitengewoon hoog en is in de afgelopen 8 jaar verkozen tot ‘De Beste Schadeverzekeraar van Nederland!’

Zorgplanet

Voor een berekening van uw zorgverzekering

SCVM

Stichting Certificering Voor Makelaars en taxateurs; SCVM werd op 18 september 2001 opgericht, na afschaffing van de beëdiging van makelaars en taxateurs. In dit kwaliteitsregister hebben zich inmiddels meer dan 1.000 vakbekwame makelaars en taxateurs geregistreerd, die klaar staan om u van dienst te zijn. De SCVM-geregistreerde makelaars en taxateurs zijn allemaal in bezit van het DNV-certificaat makelaar/taxateur onroerende zaken of taxateur onroerende zaken volgens de norm ISO 17024.

Funda

Funda is een online vastgoedplatform voor Nederlandse vastgoedprofessionals en vastgoedgebruikers.

VBO Makelaar

Vereniging Bemiddeling Onroerend goed; De Groot Vastgoed Adviseurs BV is aangesloten/lid van het VBO. VBO is een landelijk samenwerkingsverband van makelaars die allen een vakopleiding en een vlekkeloze reputatie hebben. Kenmerken zijn verder een hoog kennisniveau, specifieke unieke diensten en klantvriendelijkheid. Vbo-makelaars zijn gehouden aan een gedragscode en een geschillenregeling.

RegioBank

Wij zijn uw bank. RegioBank. De nuchtere buurtbank met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en alle bankproducten in huis. En daar zijn we trots op. We kiezen ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is. Met de bank in de buurt en de klant centraal.