Recreatieverzekeringen= Caravanverzekeringen
Met een caravanverzekering bent u niet alleen verzekerd tegen schade aan uw caravan. Ook krijgt u de kosten vergoed van vervangend vervoer naar huis of van een vervangend vakantieverblijf.

= Kampeerautoverzekering
De kampeerautoverzekering vergoedt schade en diefstal van uw kampeerauto en eventueel inventaris en reisbagage.

= Pleziervaartuigverzekering
Met een pleziervaartuigenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw motorboot, zeilboot of kano. U hebt een ruime keuze uit verzekeringsvormen. Die wij u graag willen vertellen.

= (Doorlopende)Reisverzekering en Annuleringsverzekering
Met een aflopende reisverzekering gaat u voordelig verzekerd op reis. U betaalt alleen premie voor die ene periode in het jaar dat u op vakantie bent. Met een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd bij al uw reizen. U hoeft niet steeds opnieuw een verzekering af te sluiten als u meerdere keren per jaar op reis gaat. Bovendien bent u met een doorlopende reisverzekering al gauw voordeliger uit dan met verschillende losse reisverzekeringen. Moet u uw reis noodgedwongen afblazen? Als u ruim voor vertrek een annuleringsverzekering hebt afgesloten, krijgt u uw reiskosten vergoed. Ook wanneer u al op reis bent en u uw vakantie moet onderbreken door bijvoorbeeld een ongeluk of een overlijden in uw familie, dan krijgt u de reiskosten van niet-genoten vakantiedagen terug.